Våre eksperter hjelper deg med det viktige skivalget!

Dårlige valg kan gjøre skikjøpet til en kostbar affære. Derfor er det trygt å vite at langrennseksperten Milslukern strekker seg lengre for å sikre gode ski. Hos oss kan du være sikker på at du alltid får gode langrennsski. Våre langrennseksperter besøker skiprodusentene både i Norge og utlandet flere ganger i året for å plukke de beste parene til butikken. Det er ikke tilfeldig at både eliteutøvere og turløpere bruker vår kompetanse og vårt utvalg når skiparken skal utvides.

19. feb. 2020
Tekst: Milslukern
Foto: Salomon og Milslukern

Milslukern anstrenger seg maksimalt for at vi til enhver tid skal ha gode skipar i butikken. Det betyr at når du besøker oss for å kjøpe nye langrennsski, finner du et utvalg med en kvalitet få butikker i Norge kan matche.

Skreddersydde ski

Når du er i butikken og skal ha nye ski, garanterer vi at vi finner ski som er skreddersydd for deg og ditt formål. Vi opererer med spenngaranti som gjelder første sesongen.

Man skulle jo ønske at det bare var å gå inn i en butikk, plukke med seg et skipar og få fantastiske opplevelser i skiløypa. Men så enkelt er det ikke. Utvelgelse av langrennsski er en krevende prosess hvor erfaring og kompetanse er avgjørende for at vi sammen skal plukke ut ski med egenskaper som passer deg best.

Ulike trykksoner

Det vanlige i sportsbutikker er å bruke måleapparat som måler høyde og lengde på smøresonen. Det gjør også Milsluker’n Sport. Men vi gjør så mye mer enn det. Hos oss er det en opplevelse i seg selv å handle ski.

-Det holder ikke å bruke måleapparater alene når målet er å finne optimale skipar. Ulike trykksoner fungerer optimalt på forskjellige snøtyper. Trykksonene og skienes stivhet skal også skille seg for de enkelte føretyper. Skimerkene har dessuten produksjoner som varierer i hvor de er best fra år til år. Det er her vi kan tale om spisskunnskap som bare kommer gjennom testing og erfaring. Opplæring er en ting, men egenerfaringer og utveksling av kunnskap og erfaring er minst like viktig.

Det skjer en stadig utvikling hos leverandørene, og en tett kontakt med disse er også en av suksesskriteriene i holde seg oppdatert som en ledende racingbutikk. Med ansatte som har vært aktive på høyt nivå selv, og som har unik kjennskap til leverandører og produkter etterstreber vi hele tiden å utvikle oss for å kunne gi våre kunder den aller beste opplevelsen på ski!

Stolt over posisjonen

Vi har en ambisjon om å levere de beste skiene til våre kunder og bruker mye ressurser for å være i stand til det. Vi er stolte over posisjonen vi har i langrenns-Norge. Vi besøker skifabrikkene flere ganger i året for å plukke ut de beste skiene. I butikken bruker Milslukern’s eksperter sin kompetanse til å finne de rette skiene til deg.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, staver, kajakk og sykkel)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!